Telefoon WKZ 088 75 555 55

Speeldakterras en speelkamer

foto speeldakterras

Op het speeldakterras kunnen alle kinderen, ook de kinderen die bij je op bezoek komen, buiten spelen. Er moet wel een volwassene bij zijn. Er zijn allerlei speeltoestellen, zoals een glijbaan, een klimtoestel en een geweldige schommel. Je kunt er ook basketballen. Vraag wel even aan een verpleegkundige of je erheen mag. Het dakterras is elke dag open van 9 uur ‘s ochtends tot 7 uur ‘s avonds. In het weekend kun je vragen of een verpleegkundige of iemand van de beveiliging de deur wil opendoen.

De kleine speelkamer in het WKZ

In de ‘Kleine speelkamer’ kun je als je zes jaar of jonger bent, spelen met de andere kinderen van je afdeling. Je kunt poppenkast spelen, bouwen, in het keukentje spelen, spelletjes doen, muziek maken of lekker op de mat liggen. Meestal ga je er op een vaste tijd naartoe, samen met je pedagogisch medewerker.

foto speelkamerAls je zeven jaar of ouder bent kun je leuke dingen doen in de ‘Grote speelkamer’ met andere kinderen van jouw leeftijd. Meestal ga je er op een vaste tijd naartoe, samen met je pedagogisch medewerker.

Wilhelmina Kinderziekenhuis