Telefoon WKZ 088 75 555 55

Landskampioen PSV op bezoek

datum:
27 mei 2015

Bezoek-PSV-WKZ

Een balletje trappen met de landskampioen, die voetbalvraag stellen die al tijden op je lippen brandde, of op de foto met een beroemde topspeler. Het was vorige week mogelijk voor de kinderen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis en het Prinses Máxima Centrum. Onder de noemer ‘kampioenen voor kampioenen’ werden de patiënten die er verblijven vandaag verrast met een bezoek van vier toppers uit de PSV-selectie.

“We zijn ontzettend blij met het winnen van de landstitel. Dat gevoel van positieve energie willen we graag delen met de kinderen in het WKZ en Prinses Máxima Centrum. Ze maken een heel moeilijke tijd door. We weten dat sommigen graag bij het kampioenschap aanwezig hadden willen zijn en ook anderen hopen we even op andere gedachten te kunnen zetten met ons bezoek aan hen,” zegt aanvaller Jürgen Locadia, een van de sterspelers die Utrecht bezocht.

Naast Locadia waren verdedigers Jorrit Hendrix, Nicolas Isimat en keeper Remko Pasveer aanwezig. Ze namen de kampioenschaal mee. Er was veel animo voor het signeren van shirts, ballen en er konden foto’s worden gemaakt van de kinderen met de kampioenen en de kampioenschaal. De kinderen die niet van hun kamer konden komen kregen privébezoek en wie geen bezoek kon ontvangen kreeg een mooie persoonlijke videoboodschap die was ingesproken door de spelers.

Hart van Nederland maakte een item over het bezoek van PSV.

Wilhelmina Kinderziekenhuis