Telefoon WKZ 088 75 555 55

Verhuizing verpleegafdelingen

datum:
17 juli 2018

Wij bouwen samen aan een beter Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ). Hierdoor kunnen wij jou nog beter helpen. Om een beter ziekenhuis te bouwen, moeten de verpleegafdelingen naar een andere verdieping verhuizen.

Waarom verhuizen onze verpleegafdelingen?

Vanaf november zijn onze verpleegafdelingen nog slimmer ingericht. Daarom gaan ook de verpleegafdelingen (Dolfijn, Kikker en Eekhoorn) verhuizen naar andere verdiepingen. Er komen drie nieuwe verpleegafdelingen en nieuwe dierennamen. Ook gaan de muren er anders uit zien en krijgen de afdelingen een nieuwe vloer.

De verhuisplanning

Er zijn twee verhuizingen  De namen van de afdelingen en de medewerkers blijven per afdeling nog hetzelfde!

  • Afdeling Eekhoorn is verhuisd op 30 juli naar de 4e verdieping.
  • Afdeling Dolfijn verhuist op 19 september naar de 3e verdieping.

In november gaan de afdelingen veranderen. Naar welke afdeling je dan gaat, hangt af waarvoor je in het ziekenhuis ligt. Alle medewerkers weten na de verhuizing precies wat ze moeten doen. De verpleegafdelingen krijgen ook nieuwe dierennamen en gaan er mooier uitzien. De namen van de verpleegafdelingen ‘Dolfijn’, ‘Kikker’ en ‘Eekhoorn’ worden dan niet meer gebruikt. Ze krijgen dan een nieuwe naam. Welke namen dat zijn, hoor je binnenkort.

Wat merk je van de verbouwing?

Stapje voor stapje zijn we vanaf juli de afdelingen aan het verhuizen. Eerst worden de afdelingen geverfd en komen er nieuwe vloeren. De verpleegafdelingen verhuizen daarom in een paar stappen. Natuurlijk laten wij jou weten wat er per stap gaat gebeuren .

Door de verhuizingen en verbouwingen kun je wat last hebben van het geluid die de mensen van de bouw maken. Sorry alvast! Heb je nog vragen? Die mag je altijd stellen aan de teamleider op de afdeling.

[ES1]

Wilhelmina Kinderziekenhuis