Telefoon WKZ 088 75 555 55

Ronald McDonald Huis Utrecht

AlsĀ  je meer nachtjes in het ziekenhuis moet blijven is het fijn als je ouders in de buurt logeren. Dit kan in het Ronald McDonald Huis, maar zij hebben vanaf zaterdag 21 maart een tijdelijke, beperkte bezoekersstop. Als je ouders, broertjes en/of zusjes nu al verblijven in het Ronald McDonald huis, kunnen zij zo lang blijven als nodig is.

Ook voor nieuwe gezinnen met een ernstig ziek kind (zoals NICU/ IC) staan de deuren nog open. Het ziekenhuis beoordeelt of zij kunnen logeren in het Ronald McDonald huis.

Waar kunnen je ouders/gezin logeren als zij niet in het Ronald McDonald huis kunnen?
Dan gaan wij zoeken naar een oplossing samen met hotels in de buurt. Op deze manier kunnen je ouders/gezin toch dichtbij blijven!

Blijft de Ronald McDonald Huiskamer open?
Door het coronavirus (COVID-19) wordt de huiskamer nu gebruikt door het ziekenhuis. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur en in het weekend van 12.00 tot 18.00 uur.

Waarom is het Ronald McDonald huis maar beperkt open?
We hopen hiermee de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan. Het doet ons pijn om deze ingrijpende maatregel te nemen. Op 11 april a.s. bekijken wij de situatie opnieuw.

Wilhelmina Kinderziekenhuis